Infra | Gardips

Gardips is als bedrijf een ervaren speler in de GWW sector. Al meer dan 25 jaar hebben we ervaring in de ruimtelijke sector Zo deden we het ontwerp en inrichting van openbare ruimtes en tuinen, voorbereiding, projectleiding, projecttoezicht en uitvoering. Onze geschiedenis gaat ver en breed. Kennis van ondergrondse infrastructuur, kabels en leidingen, riolering en zo meer,  maar ook de bovengrondse infrastructuur, met o.a. kennis van verkeer, belijning, mechanische legmethodes van verharding, bestratings en houtmaterialen en natuursteen.

Besteksvoorbereiding

De grootse ervaring hebben we in de Infra-tak. Zo hebben we ruim 25 jaar gewerkt voor kleine tot grote gemeenten, bureaus en deden zelfs de groen en grijsonderdelen voor speelgebieden, stadsparken en tuinen.
Daarbij is er ook kennis opgebouwd over spelen en speelplanruimte in ontwikkeling. De gehele besteksvoorbereiding kunnen we voor u verzorgen, met name de tekentechnische onderdelen nemen graag voor onze rekening, maar uiteraard kunnen we ook in samenwerking met onze partners komen tot het schrijven van het gehelde bestek incl. de tekeningen. Totaaloplossingen en daarbij gebruik maken van de skills van de specialisten en projectleden op hun eigen gebied. Optimale gebundelde kennis en een heel belangrijke: "alles onder één hoed"  Projecten reasliseren met ervaren mensen, die snel werken en houden van korte communicatielijnen. Kwaliteit, Kennis, Coördinatie en Capaciteit stevig gebundeld en geborgd, zoals u niet vaak meer ziet!

Infrastructueel leveren wij nagenoeg alles wat u in de openbare ruimte kunt tegenkomen. Water en Wegenbouwkundige constructies,  bouwrijpmaken, woonrijpmaken, kabels en leidingen, groenwerk, verhardingstekeningen, riolering, zelfs verkeerstechnische aspecten, belijning bijvoorbeeld en bebording, maar ook straatnaamborden en verlichtingstekeningen. Revisies en Onderhoudsplannen, het kan allemaal.

Materialisering

Met onze tuinarchitectuurkennis en samenwerking met landschapsontwerpers zijn we in staat geweest mountainbike parcoursen te doen in Nederland met o.a. levering van gesteenten en grote rotskeien. We treden dagelijks op als materiaaladviseurs voor de gemeente Amsterdam waar materiaal uitgekozen wordt op gebruik en duurzaamheid om alleen met topkwaliteit te scoren. Eisen en technische aspecten zijn ons bekend, dat is wel zo gemakkelijk voor u. Monstermateriaal en referentieprojecten genoeg om u te helpen.
Zo realiseerde we ruige natuurlijke parkinrichtingen en deden o.a. leveringen en advisering voor olympische mountainbikeparcoursen. Ook het beurscomplex van de RAI en Slotendijkstationsgebied kwam met onze experstise tot stand.

CAD-tekenwerk

De ruime CAD-ervaring in pakket MicroStation maakt ons extra intressant voor opdrachtgevers die graag direct het goede tekenwerk-formaat DGN willen en ook AutoCad bestanden kunnen omgebouwd en geconverteerd worden. We werken zonodig ook samen met AutoCad tekenaars. Echter veel gemeenten gebruiken de MicroStation software. Dit is meestal een zeer groot voordeel als bestanden direct leesbaar en bruikbaar moeten zijn. Archiefwerk en revisiewerk kan daardoor ook prima direct verwerkt, maar ook vertaald worden.

Natuursteen

Natuursteen en specifieke kennis van natuursteen, hebben ons sterk gemaakt in projecten waar dit speciaal gewenst was. Zo hebben we onze inbreng gehad in grote projecten in Amsterdam en andere grote steden. Materiaaleigenschappen in relatie tot kennis en ervaring moeten samengaan en vertaald worden in detailtekenwerk. Dit detailwerk is nodig voor productie en logistieke codering en transportering. Zo realiseerden we diverse projecten voor grote natuursteenleveranciers en grote gemeenten die specifiek advies nodig hadden, en een partner konden gebruiken die de advisering, onderhandeling en detailering voor hen deed. Dit is onze met name onze specialiteit.

Grote Ontwerpbureaus en gemeentelijk opdrachtgevers maar ook bedrijven en aannemers leggen deze taken bij ons neer. Zelfs kunstenaars kunnen bij ons terrecht voor speciale ontwerpen en handwerkprojecten. Onze natuursteenspecialist legt u graag uit wat hij voor u kan betekenen. We facaliteren ondersteuning (Inhuur projectmedewerker) en zorgen voor vakkundige begeleiding voor al uw natuursteenprojecten. Referentieprojecten en voorbeelden zijn in ruime mate toonbaar.

Openingstijden

• Maandag:
• Dinsdag:
• Woensdag:
• Donderdag:
• Vrijdag:
• Zaterdag:
• Zondag:
16:00 - 22:00 uur
16:00 - 22:00 uur
16:00 - 22:00 uur
16:00 - 22:00 uur
16:00 - 22:00 uur
10:00 - 18:00 uur
10:00 - 18:00 uur

 

GASTENBOEK

Lees hier ons gastenboek! Heeft u zelf een opmerking of positieve ervaring? Deel het in ons gastenboek

Lees verder..